Μαρίνα Ηρακλείου

Εξερευνήστε την Κρητη

Μαρίνα Ηρακλείου

Η Μαρίνα Ηρακλείου, το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, λειτουργεί σαν καταφύγιο για αλιευτικά σκάφη και σαν μαρίνα για ιστιοφόρα και γιώτ. Ο χώρος είναι περιορισμένος αλλά ο αριθμός των σκαφών που φιλοξενούνται είναι μεγαλύτερος σε σχέση με το παρελθόν, καθώς έγινε καλύτερη εκμετάλλευση του με τη δημιουργία πλωτού προβλήτα για τα γιώτ.

Στη μαρίνα του Ηρακλείου φιλοξενούνται επίσης ο Ιστιοπλοϊκός και ο Ναυτικός Ομιλος Ηρακλείου και συχνά οργανώνονται σχετικοί αγώνες.

 

μαρινα ηρακλειου

 

Η μαρίνα του Ηρακλείου είναι αρκετά οργανωμένη και παρέχει πάρκινγκ, φύλαξη, καφέ, ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, καύσιμα και ράμπα για ανέλκυση ή καθέλκυση των σκαφών.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η θέση της, καθώς η μαρίνα του Ηρακλείου είναι ουσιαστικά στην καρδιά της πόλης και απέχει ελάχιστα λεπτά από την αγορά και το κέντρο του Ηρακλείου με τα πόδια.

 

ιστιοπλοικα στην μαρινα ηρακλειου

 
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Μαρίνα Ηρακλείου Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα