Προβολή Κρητικών Επιχειρήσεων

Εξερευνήστε την Κρητη

Διαφημιστείτε στο "Εξερευνήστε την Κρήτη"

*** click here for information in English ***

Το "Εξερευνήστε την Κρήτη" βρίσκεται μπροστά σας διάφανο κι έτοιμο να προσφέρει τις πληροφορίες του κάθε στιγμή. Εσείς είστε έμπειροι επιχειρηματίες με την ανάγκη να προωθήσετε την επιχείρηση σας όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε το κάθε Ευρώ που θα ξοδέψετε να πιάσει τόπο και να σας αποφέρει κέρδος στην δύσκολη τουριστική αγορά σήμερα.

Το "Εξερευνήστε την Κρήτη" ( www.explorecrete.com & www.explorecrete.gr) σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση σας στους χιλιάδες επισκέπτες μας καθημερινά. Υπάρχουν διαφορετικά ευέλικτα προγράμματα για την προβολή κάθε Κρητικής επιχείρησης και φυσικά είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση.

Προβολή στον Κατάλογο Επιχειρήσεων με:

 • φωτογραφία
 • κείμενο σε Αγγλικά κι Ελληνικά
 • σύνδεσμο (link) προς το site της επιχείρησης σας
 • διαρκής καταχώρηση με χαμηλό κόστος, χωρίς έξοδα ανανέωσης

Διαφημιστική προβολή με χαμηλό κόστος για ένα ολόκληρο χρόνο, σχεδιασμένη για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης σας

Με την προβολή σε κάθε σελίδα μας, η επιχείρηση σας εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή προβολή καθώς προβάλλεται πολλές χιλιάδες φορές ημερησίως.

Η καταχώρηση σας αποτελείται από μια μικρή φωτογραφία και κείμενο στα Αγγλικά ή άλλη γλώσσα, και σύνδεσμο προς το site σας.

Εχετε τον δικό σας προσωπικό κωδικό και μπορείτε κάθε στιγμή:

 • να επιλέξετε τη σειρά εμφάνισης της διαφήμισης σας
 • να αλλάξετε το κείμενο της
 • να επιλέξετε σε ποιές κατηγορίες σελίδων θα προβληθεί
 • να θέσετε μέγιστο ημερήσιο όριο διαφημιστικής δαπάνης
 • να ελέγξετε την απόδοση της προβολής σας με στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο

 

ΧΡΕΩΣΗ: Ανάλογα με την απόδοση (pay per click)

Προσφορά για Κρητικές Τουριστικές Επιχειρήσεις

Δωρεάν έλεγχος της ιστοσελίδας σας που περιλαμβάνει:

 1. Απαραίτητες προϋποθέσεις σωστής χρήσης στατιστικών στοιχείων, για παράδειγμα χρήση στόχων (goals).
 2. Εκτίμηση καλής λειτουργίας, σύγχρονης αισθητικής και συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των Μηχανών Αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing).

Η παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν σε όλες τις επιχειρήσεις που καταχωρούνται στον κατάλογο μας, ανεξάρτητα από το κόστος της καταχώρησης τους (Βασική Προβολή, Πλήρης ή PPC σε όλες τις σελίδες μας). Είναι ο τρόπος μας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας στο Εξερευνήστε την Κρήτη - www.explorecrete.com και να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες βελτίωσης των πωλήσεων μέσα από την ιστοσελίδα σας.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας προτείνουμε λύσεις.

"Εξερευνήστε την Κρήτη" - www.explorecrete.com

Γιάννης Σαματάς

Τηλ. 694 2099903, 2810 301797

Φόρμα Επικοινωνίας
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Διαφημιστείτε στο Εξερευνήστε την Κρήτη Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα