Βαι - Φωτογραφίες το χειμωνα

Εξερευνήστε την Κρητη

Το Βάι το χειμώνα

 

Ο καιρός στην Κρήτη δεν είναι πάντα ηλιόλουστος και ζεστός. Ο χειμώνας στην Κρήτη είναι ήπιος με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες που συνήθως κυμαίνονται γύρω στους 15 C τη διάρκεια της μέρας.

Ειδικά σε περιοχές όπως το Βάι, που βρίσκεται στην πιο ανατολική πλευρά της Κρήτης, ο χειμώνας είναι ακόμα πιο ζεστός και με σημαντικά λιγότερες βροχές σε σχέση με τη δυτική Κρήτη. Η ίδια διαφορά στον καιρό παρατηρείται ανάμεσα στη βόρεια και τη νότια Κρήτη.


Στη φωτογραφία επάνω, όπως και στην πανοραμική φωτογραφία δεξιά, βλέπετε το Βάι με το διάσημο φοινικόδασος του και την παραλία του, μια συννεφιασμένη χειμωνιάτικη μέρα του Φεβρουαρίου.

Οσοι έχουν επισκεφτεί το Βάι θα παρατηρήσουν ότι λείπουν οι ομπρέλες και οι καρέκλες από την παραλία, ενώ στη βόρεια πλευρά έχει σχηματιστεί μια μικρή λίμνη από τα νερά της βροχής.

Τη συγκεκριμένη μέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία, στο πάρκιγκ πίσω από το φοινικόδασος υπήρχαν μόνο 2 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και οι ιδιοκτήτες τους απολάμβαναν τη γαλήνη και την ηρεμία του τόπου.

 

copyright



follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Βαι φωτογραφιες το χειμωνα Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα