Μάλια Παραλίες

Εξερευνήστε την Κρητη

Παραλίες στα Μάλια

Παραλίες στα Μάλια υπάρχουν πολλές, τόσο μέσα στα Μάλια, όσο και γύρω από αυτά:

χαρτης με τις παραλιες στα μαλια

1. Κεντρική Παραλία στα Μάλια  2. Παραλία Sun   3. Παραλία Tropical   4. Μικρές παραλίες χωρίς ομπρέλες
 5. Παραλία Ποταμός   6. Παραλίες κατα μήκος το δρόμου από τα Μάλια στην Σταλίδα

Η κεντρική παραλία στα Μάλια

παραλια στα μαλια

Η πιο κοντινή παραλία είναι αυτή στο τέλος του παραλιακού δρόμου, δηλαδή ένα χιλιόμετρο από το κέντρο των Μαλίων (εκκλησία Αγιος Νεκτάριος).

Είναι μια μεγάλη αμμουδιά που εκτείνεται 600 μέτρα περίπου προς τα ανατολικά. Η παραλία είναι γεμάτη με παραλιακά μπαρ και απέναντι της βρίσκεται το νησάκι με την εκκλησία των Αγίων Πάντων.

 

παραλια στα μαλια απο τα ανατολικα

Η ιδια παραλία όπως φαίντεται από τα ανατολικά. Σε αυτή την φωτογραφία μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλη είναι η παραλία. Επίσης μπορείτε να παρατηρήσετε ότι στην ανατολική πλευρά της παραλίας τα πράγματα είναι πιό ήσυχα

 


Παραλία στα Μάλια - Sun beach

παραλια στα μαλια sun

Προχωρώντας προς τα ανατολικά, η επόμενη παραλία  που θα συναντήσετε είναι η  Sun beach. Απέχει 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο των Μαλίων (εκκλησία Αγιος Νεκτάριος) και είναι οργανωμένη παραλία με μπαρ και πισίνα για παιδιά. 

Παραλία στα Μάλια - Tropical

παραλια στα μαλια tropical

Συνεχίζοντας  ανατολικά θα συναντήσετε την  παραλία Tropical 500 μέτρα πιο κάτω, αμέσως μετά από αυτή ένα πολύ μικρό κολπάκι χωρίς ομπρέλες και τέλος την παραλία Ποταμός (3,3 χιλιόμετρα από το κέντρο των Μαλίων). 

Παραλία Ποταμός στα Μάλια

παραλια ποταμος στα μαλια

Στην παραλία Ποταμός υπάρχει μια καντίνα, πολλές ομπρέλες και είναι επίσης αμμουδιά. Αν προτιμάτε να κάνετε το μπάνιο σας ή την ηλιοθεραπεία σας χωρίς τη δυνατή μουσική από τα μπαρ, τότε πηγαίνετε κατευθείαν στον Ποταμό.

Η παραλία βρίσκεται πολύ κοντά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε το μπάνιο με την επίσκεψη στο Μινωικό Ανάκτορο των Μαλίων.

Παραλίες στο δρόμο από τα Μάλια προς την Σταλίδα

Δυτικά από  τα Μάλια, κατά μήκος του δρόμου από  Μάλια για Σταλίδα θα συναντήσετε αρκετές πινακίδες προς κάποια παραλία. Ειδικά οι πρώτες είναι σε μικρή απόσταση από τα Μάλια, οπότε μπορείτε να τις επισκεφτείτε με τα πόδια.

 

copyrightfollow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Παραλιες στα Μαλια Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα