Κρήτη Φωτογραφίες

Εξερευνήστε την Κρητη

Φωτογραφίες από την Κρήτη

Λέγεται ότι μια φωτογραφία κάνει για χίλιες λέξεις. Δεν θα μπορούσε λοιπόν ένα μεγάλο site για την Κρήτη να μην φιλοξενεί πολλές φωτογραφίες από την Κρήτη που δίνουν μια γεύση από την ομορφιά του νησιού.

Στο "Εξερευνήστε την Κρήτη - www.explorecrete.com" προσπαθούμε πάντα να σας παρουσιάζουμε μέσα από κείμενα και φωτογραφίες την αληθινή Κρήτη χωρίς ωραιοποιήσεις, που θα καταρρεύσουν μόλις επισκεφτείτε το νησί.

Απολαύστε τις πολλές φωτογραφίες μας από την Κρήτη και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα δικά σας άλμπουμ με το δωρεάν χώρο που σας διαθέτουμε στις σελίδες των μελών. Η εγγραφή μελών είναι 100% δωρεάν και γίνεται εδώ.

Επίσης σας υπεθυμίζουμε ότι όλες οι φωτογραφίες στο "Εξερευνήστε την Κρήτη" προστατεύονται από το νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και η χρήση τους χωρίς άδεια για εμπορικούς σκοπούς.

Αν θέλετε να προσθέσετε κάποιες από αυτές σε δική σας ιστοσελίδα, θα πρέπει να διατηρήσετε οπωσδήποτε την αναφορά στον δημιουργό και να προσθέσετε ένα link (σύνδεσμο) προς το "Εξερευνήστε την Κρήτη - www.explorecrete.com".

Αγία Πελαγία
Αγία Πελαγία φωτογραφίες
Αγία Ρουμέλη
Αγία Ρουμέλη φωτογραφίες
Ανω Χερσόνησος
Ανω Χερσόνησος φωτογραφίες
Γούβες
γούβες φωτογραφίες
Ελαφονήσι
ελαφονήσι
Κουστογέρακο
κουστογερακο φωτογραφίες
Κουτουλουφάρι
κουτουλουφάρι φωτογραφίες
Μονή Κουδουμά
φωτογραφίες από μονή κουδουμά και κόφινα
Μπάλος - Γραμβούσα
μπάλος στη γραμβούσα
Μύρτοςμύρτος φωτογραφίες Πλακιάς
πλακιάς
Σαμαριά Σαμαριά φωτογραφίες
Σούγια
σουγια φωτογραφιες
Σταλίδα
Σταλίδα φωτογραφίες
Σταλίδα, παραλία
Φωτογραφίες από την παραλία στη Σταλίδα
Φραγκοκάστελλο
Φραγκοκάστελλο Φωτογραφίες
Χανιά τη νύχτα
τα χανια τη νυχτα
Χερσόνησος τη νύχταη χερσονησος τη νυχτα, φωταγραφιες απο τη νυχτερινη διασκεδαση στη χερσονησο Χερσόνησος Star Beachχερσονησος φωτογραφιες star beach Φθινοπωρινή Κρήτη
φωτογραφιες απο τη κρητη το φθινοπωρο
Φαράγγι Ζάκρου
φωτογραφιες απο φαραγγι ζακρου
     


Οι καλύτερες φωτογραφίες από την Κρήτη

Επιλεγμένες φωτογραφίες από τα άλμπουμ του Flickr, όπου θα βρείτε χιλιάδες θαυμάσιες φωτογραφίες όχι μόνο για την Κρήτη, αλλά για κάθε τόπο και θέμα. Κάθε φωτογραφία που έχουμε επιλέξει συνοδεύεται απαράιτητα από το όνομα του φωτογράφου και φυσικά από link προς τη συλλογή των φωτογραφιών του. Ο λόγος είναι ότι σεβόμαστε την καλλιτεχνική δημιουργία και τα πνευματικά δικαιώματα και δεν προσπαθούμε να σφετεριστούμε δουλειά άλλων, όπως δυστυχώς συνηθίζεται στο Ιντερνετ.

 

ηλιοβασιλεμα κρητη παραλιαΦωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη και τοπία με τον ουρανό

Η πρώτη συλλογή που δημιουργήσαμε περιλαμβάνει 10 θαυμάσιες φωτογραφίες με βασικό θέμα τους το ηλιοβασίλεμα και τον Κρητικό ουρανό. Απολαύστε τις !

 

 

Φωτογραφίες από την Κρήτη το χειμώνα
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Φωτογραφίες από την Κρήτη Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα