Ταβερνα Ακροπολη - Πολυρρηνια

Εξερευνήστε την Κρητη

Ταβέρνα Ακρόπολη στην Πολυρρήνια

Η ταβέρνα Ακρόπολη βρίσκεται στο χωριό Πολυρρήνια κοντά στην Κίσαμο ή Καστέλι Κισάμου. Η ταβέρνα ανήκει στον Γιάννη Σφακιανάκη και βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου, όπου κάποτε δέσποζε η αρχαία Πολυρρήνια.

Η θέα είναι πανοραμική και η σκιά της καλαμωτής της ταβέρνας αναζωογονεί σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Αν δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα πεινασμένοι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας αφήνοντας το βλέμμα να χαθεί στα βάθη του Σηρικαριανού φαραγγιού, που την έξοδο του βλέπετε προς νότο.

ταβέρνα "Ακρόπολη" στην ΠολυρρήνιαΩστόσο η πραγματική απόλαυση αρχίζει όταν αποφασίσετε να δοκιμάσετε την κουζίνα της "Ακρόπολης".

Ολα όσα σερβίρονται εδώ είναι παραγωγή του ίδιου του Γιάννη Σφακιανάκη.

Ακόμα και μια απλή ομελέτα γίνεται πραγματική απόλαυση αν είναι φτιαγμένη με τα αυγά από τις κότες του.

Φυσικά δεν θα θέλατε να χάσετε το ντόπιο κοκκινιστό κατσικάκι σερβιρισμένο με πατάτες τηγανισμένες σε πραγματικό ελαιόλαδο.

Αν ειδοποιήσετε έγκαιρα την "Ακρόπολη" (τηλέφωνο 28220-23340), τότε θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα λουκούλειο κρητικό γεύμα με κόκορα κοκκινιστό και κρητικό πιλάφι.

Το κρασί επίσης παράγεται από τον Γιάννη Σφακιανάκη και είναι ένα εξαίρετο δείγμα ξηρού κόκκινου κρασιού της περιοχής (Κισαμίτικο κρασί).

Αν στο τέλος έχετε ακόμα αποθέματα όρεξης (...ή λαιμαργίας) τότε παραγγείλτε τα τηγανιτά τυροπιτάκια με ντόπιο θυμαρίσιο μέλι.

Αντε, και καλή σας όρεξη...

 

copyrightfollow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Ταβερνα Ακροπολη - Πολυρρηνια Κισαμου Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα