Λουτρό

Εξερευνήστε την Κρητη

Λουτρό στα Σφακιά, νοτιο-δυτική Κρήτη

λουτρό

 

Η εικόνα που έχουμε όλοι για τον παράδεισο δεν είναι η ίδια. Πολλοί τον φαντάζονται όπως το γαλήνιο και πανέμορφο Λουτρό, με το ένα και μοναδικό μπαράκι, όπου τα τραπέζια είναι δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, η μουσική θαυμάσια και το βλέμμα χάνεται στην ακύμαντη επιφάνεια του νερού την ώρα που η πανσέληνος έχει βάψει ολόκληρο τον κόλπο ασημένιο.

Ωστόσο υπάρχουν κι αυτοί που το Λουτρό τους πνίγει με την ηρεμία και την απομόνωση του (όχι ότι δεν έχει κόσμο, απλά δεν υπάρχουν δρόμοι που να οδηγούν σ' αυτό ή μακριά απ' αυτό). Φανταστείτε εξάλλου, ότι το μοναδικό αυτοκίνητο που υπάρχει διανύει καθημερινά 20 μέτρα όλα κι όλα, ίσα ίσα για να κατεβάσει τα σκουπίδια από κάποιο ξενοδοχείο στην προβλήτα και να παραλάβει τις προμήθειες.

Γι αυτό, στο Λουτρό να πάτε μόνο αν είστε πολύ ερωτευμένοι με την/ τον σύντροφο σας, ώστε να έχετε κάτι να κάνετε τις ώρες που νοιώθετε ότι χάνεστε στην ηρεμία του τοπίου. Απλά λάβετε υπόψη, ότι η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα τραυματική εμπειρία.

Διαβάστε λεπτομερές αφιέρωμα για το Λουτρό στα αγγλικά.
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Λουτρο στα Σφακιά, Κρήτη Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα