Εστιατόριο "Μυροβόλος" στα Χανιά

Εξερευνήστε την Κρητη

Εστιατόριο "Μυροβόλος" στα Χανιά

Στα στενά της παλιάς πόλης των Χανίων, στην οδό Ζαμπελίου, θα βρείτε το εστιατόριο "Η Μυροβόλος" στεγασμένο σε ένα παλιό ενετικό κτίριο του 1290.Το εστιατόριο καταλαμβάνει το ισόγειο του κτιρίου και την θαυμάσια διακοσμημένη πίσω αυλή που θυμίζει παλιό ελληνικό δρόμο.

εστιατόριο "Μυροβόλος" στα Χανιά, Κρήτη

 

Απολαύστε το δείπνο σας ακούγοντας ρεμπέτικα και παλιά ελληνικά λαϊκά τραγούδια από την μικρή κομπανία που παρουσιάζει το πρόγραμμα της στην "Μυροβόλο" τελείως διακριτικά αφού δεν χρησιμοποιούν ηχητικά μηχανήματα.

εστιατόριο "Μυροβόλος" στα Χανιά, Κρήτη

Η κουζίνα στην "Μυροβόλο" είναι θαυμάσια και στηρίζεται σε τοπικές παραδοσιακές συνταγές αλλά και σε ελληνικές γενικότερα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γεμιστά μανιτάρια, τα τηγανιτά κολοκυθάκια, την κρεατότουρτα (πίτα γεμιστή με αρνάκι και τυριά) ή το σφακιανό τσιγαριαστό αρνί.

Υπάρχει κάβα με τοπικά κρασιά όπως και χύμα κρασί από την περιοχή του Κίσαμου. Η γεύση των τοπικών κρητικών κρασιών είναι ιδιαίτερη οπότε χρειάζεται η δική σας προσωπική εμπειρία για να καταλήξετε αν σας ταιριάζει ή όχι.

Οι τιμές τέλος, είναι ιδιαίτερα λογικές για την ποιότητα φαγητού, το περιβάλλον και το σέρβις στην "Μυροβόλο". Για δύο άτομα δύσκολα θα ξοδέψετε περισσότερες από 30€.

εστιατόριο "Μυροβόλος" στα Χανιά, Κρήτη
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Εστιατόριο "Μυροβόλος" στα Χανιά Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα