Διαδρομές στην Κρήτη

Εξερευνήστε την Κρητη

Διαδρομές στην Κρήτη

Προβληματίστηκα ιδιαίτερα προσπαθώντας να επιλέξω τον καλύτερο τρόπο για να προτείνω ορισμένες διαδρομές στην Κρήτη. Τελικά αποφάσισα να τις παρουσιάσω σαν μια φανταστική περιήγηση εμένα κι ενός φίλου μου με μηχανή. Οι διαδρομές που θα περιγράψω αντανακλούν τις προσωπικές μου εμπειρίες και προτιμήσεις.

Η Κρήτη είναι ένα μεγάλο νησί κι έτσι, αναγκαστικά η περιήγηση αυτή θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, προσπαθώντας να μην αδικήσω καμμιά από τις αγαπημένες μου διαδρομές. Φυσικά η επιλογή των τοποθεσιών ή των διαδρομών δεν είναι η μοναδική δυνατή ή η καλύτερη για όλους. Ταξιδεύω στην Κρήτη αρκετά χρόνια κι ακόμη έχω την αίσθηση ότι δεν την γνωρίζω αρκετά.

Είναι εύκολο να επισκεφτεί και να δει κανείς διάφορα μέρη, είναι όμως ιδιαίτερα δύσκολο να πει ότι τα γνωρίζει πραγματικά.

Είμαι ο Γιάννης Σαματάς και ζω στο Ηράκλειο. Ο φίλος με τον οποίο θα συνταξιδέψω είναι ο Βαγγέλης Μαρκάκης, που ζει στα Χανιά και η μηχανή του μια Honda Transalp (δεν υπαρχει πιά). Το ταξίδι μας ξεκινάει από τα Χανιά, στα μέσα Μαϊου.

νότια Κρήτη
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Διαδρομές στην Κρήτη Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα