Κρητικοί Φωτογράφοι - Μανόλης Τσαντάκη

Εξερευνήστε την Κρητη

Κρητικοί Φωτογράφοι - Μανόλης Τσαντάκης

Μανόλης Τσαντάκης, βιογραφικό σημείωμα:

Ο μανόλης Τσαντάκης γεννήθηκε στη Κρήτη. Μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και σπούδασε φωτογραφία στη σχολή Α.Κ.Τ.Ο.

Έχει πραγματοποιήσει πέντε ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και μία στη Γερμανία. Μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας, έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και ανταλλαγές εκθέσεων σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου.

Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, ο Μανόλης Τσαντάκης ψάχνει για κίνηση και αρμονία δημιουργώντας εικόνες ονειρικές, εικόνες μαγείας, μυστηρίου και ποίησης.

Είναι από τους πιό βραβευμένους Έλληνες φωτογράφους με αρκετά χρυσά και αργυρά μετάλια και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε φωτογραφικά περιοδικά των Η.Π.Α, Ιαπωνίας, Ευρώπης και Ελλάδας.

Στα θέματα του ανήκουν ελληνικά τοπία γενικότερα αλλά και τοπία της Κρήτης, όπως και πολλά γυμνά.

Συνεχίστε στις φωτογραφίες του Μανόλη Τσαντάκη ή επισκεφτείτε το site του.
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Κρητικοί Φωτογράφοι - Μανόλης Τσαντάκης Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα