Φαραγγι Περβολάκια

Εξερευνήστε την Κρητη

Φαράγγι Περβολάκια

φαραγγι περβολακια

Το φαράγγι Περβολάκια βρίσκεται στη νοτιο-ανατολική Κρήτη.

Ακριβώς δίπλα από τη Μονή Καψά, στα 7 χιλιόμετρα δηλαδή από το Μακρύ Γιαλό, ξεκινά το φαράγγι αυτό, που πήρε το όνομα του από το χωριό Περβολάκια, όπου καταλήγει.

Εκεί μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, και είτε να επισκεφτείτε τη μικρή παραλία με τα βότσαλα, είτε να μπείτε μέσα στο φαράγγι, το οποίο είναι το πιο βραχώδες στην περιοχή, αλλά και το πιο εντυπωσιακό.

Συνήθως το φαράγγι Περβολάκια το διασχίζουν όσοι αρέσκονται στις προκλήσεις, γιατί το περπάτημα εδώ δεν είναι και τόσο εύκολο. Κάποια σημεία δεν είναι εντελώς βατά και ίσως χρειαστεί και λίγο σκαρφάλωμα.

Ο μέσος χρόνος πάντως για να διασχίσετε το φαράγγι είναι 2 ώρες.

Θα φτάσετε στο χωριό Κάτω Περβολάκια, από όπου μπορείτε να καλέσετε ταξί, αν έχετε αφήσει το αυτοκίνητό σας στη Μονή Καψά.

Προνοήστε λοιπόν να πάρετε το τηλέφωνο κάποιου ταξιτζή από το Μακρύ Γιαλό, ή παρακαλέστε κάποιον που φεύγει από το χωριό να σας πάρει μαζί του.

copyright
follow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

φαραγγι περβολακια Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα