Πολυρρηνια

Εξερευνήστε την Κρητη

Σηρικαριανό φαράγγι ή Φαράγγι Πολυρρήνιας

η πολυρρήνια στο χάρτη της κρήτηςΜια ενδιαφέρουσα διαδρομή για πεζοπόρους και ορειβάτες ξεκινάει από το χωριό Σηρικάρι, διασχίζει το φαράγγι της Πολυρρήνιας ή Σηρικαριανό Φαράγγι ή Τσιχλιανό φαράγγι και καταλήγει μετά από 3 ώρες (11 χιλιόμετρα) στην Πολυρρήνια.

Υπολογίστε άλλα 30 λεπτά τουλάχιστον για την ανάβαση στην ακρόπολη.

 

πέτρινη γέφυρα στο φαραγγι πολυρρηνιας ή σηρικαριανο φαραγγι
πέτρινο γεφύρι στο φαράγγι της Πολυρρήνιας

 

Η πεζοπορία στο Σηρικαριανό φαράγγι είναι από τις πιο εύκολες στη δυτική Κρήτη και είναι κατάλληλη για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Ωστόσο ακόμα και η πιο εύκολη διαδρομή μπορεί να μετατραπεί σε περιπέτεια, ειδικά όταν τα σημάδια δεν είναι καλά και δεν υπάρχουν αρκετές πινακίδες στο μονοπάτι. Ετσι, αρκετά χρόνια πριν, όταν περπάτησα το Σηρικαριανό φαράγγι πρώτη φορά, χρειάστηκα 10 ώρες για να φτάσω στην Ακρόπολη της Πολυρρήνιας. Διαβάστε για την μικρή αυτή περιπέτεια στο "10 ώρες για την Πολυρρήνια".

 

copyrightfollow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Πολυρρηνια Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα