Αγιος Νικολαος - Ανασταση

Εξερευνήστε την Κρητη

Ανάσταση στον Αγιο Νικόλαο - Βίντεο

Η Ανάσταση στον Αγιο Νικόλαο είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή στην Κρήτη. Οι πιστοί μαζεύονται γύρω από τη λίμνη από τις 11 για να πιάσουν την καλύτερη θέση. Αν ανεβείτε στο μικρό πάρκο πάνω από τη λίμνη του Αγίου Νικολάου, θα βλέπετε τα πάντα από ψηλά και θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Οι ιερείς έρχονται από κοντινή εκκλησία στη λίμνη κατά τις 11:30 μμ και αρχίζει η λειτουργία της Ανάστασης σε ειδική εξέδρα.

Τα μεσάνυκτα ακούγεται το "Χριστός Ανέστη" και η νύχτα γίνεται μέρα από τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα. Ταυτόχρονα ο "Ιούδας", που κρέμεται πάνω σε μια πλωτή εξέδρα στη μέση της λίμνης, παραδίδεται στις φλόγες.

 

copyrightfollow us on facebook
footer
Custom Search
Πνευματικά Δικαιώματα Explorecrete.com

Ανασταση στον Αγιο Νικολαο Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων από την ArtKreta.gr

search explorecrete.com newsletter διαφημίστε την επιχείρηση σας english german french dutch swedish danish russian chinese greek forum φωτογραφίες contact εξερευνήστε την κρήτη παραλίες στην κρητη χαρτες για την κρητη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία κρητική διατροφή, συνταγες από την κρητη παραδοσεις και εθιμα πεζοπορία και ορειβασία, φαράγγια διάφορα